Altijd in ontwikkeling

In juni 1989 werd Copy Service Leeuwarden opgericht door de huidige directeur/eigenaar Jan Efdé. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich op het kopiëren van boeken, rapporten, brochures, folders, posters, leaflets, etc. Vooral de overheid, onderwijsinstellingen en studenten maakten toen al gretig gebruik van het dienstenaanbod. Door de snelle digitale ontwikkelingen werd geïnvesteerd in professionele kleurenprinters. Niet veel later was CSL het eerste bedrijf in de Benelux met een digitale drukpers, de HP Indigo. Deze investering bleek een schot in de roos te zijn.

Nieuwste digitale drukpersen

Door de groeiende vraag naar hoogwaardig kwaliteitsdrukwerk, in combinatie met snelle levertijden, investeert CSL digitaal doorlopend in de meest moderne digitale drukpersen. Daarnaast beschikt het bedrijf over een complete geautomatiseerde afwerkinrichting. Hiermee is het bedrijf in staat snel in te springen op vragen van de nog steeds groeiende klantenkring. Niet alleen in Leeuwarden of Friesland maar in geheel Nederland.

Tijden veranderen, CSL verandert mee

De naam Copy Service Leeuwarden is niet langer een goede weergave van het moderne bedrijf wat we al jaren zijn. Al het drukwerk wordt op digitale machines geproduceerd. Daarom is besloten te kiezen voor een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe slogan: CSL digitaal, briljant in drukwerk. Het personeel, onze service en onze contactgegevens blijven gelijk.

Neem voor vragen of een offerte contact op

Bij CSL digitaal staat service hoog in het vaandel. Heeft u vragen over ons productaanbod, specifieke mogelijkheden of wilt u een snelle offerte? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.