CSL digitaal | Coronavirus COVID-19 en CSL digitaal | CSL digitaal

Coronavirus COVID-19 en CSL digitaal

By  on 
17 mei 2020
|
  • Coronavirus

Beste relatie,

Wij hebben diverse maatregelen getroffen om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners zo goed mogelijk te waarborgen. We volgen hierbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

Onze productie draait volop en u kunt uw opdrachten op de gebruikelijke manier bij ons aanleveren. Bij de productie houden we er rekening mee dat er geen fysiek contact is tussen onze medewerkers. Qua bezorging drukwerk verandert er niets, we zullen bij aflevering de richtlijnen volgen die u als bedrijf hiervoor hanteert. Bij afhalen drukwerk dient u zich hiervoor te melden in de winkel, gelieve niet doorlopen naar de productieruimte voor uw eigen en onze veiligheid. Onze leveranciers kunnen hun goederen blijven leveren op de daarvoor bestemde plekken, ook voor hen geldt om de productieruimte niet te betreden indien niet noodzakelijk.

Op deze manier doen wij onze uiterste best om onze dienstverlening zo goed mogelijk te continueren. En nogmaals, de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan hierbij voorop.

Heeft u vragen dan kunt u ons altijd mailen of bellen.

Met vriendelijke groet,

 

Directie en medewerkers CSL digitaal